Visst har du hört talas om Ullared? Det är ju där som Skandinaviens allra största varuhus Gekås ligger. Du har säkert sett eller i alla fall hört talas om den tv-serie som gått om varuhuset på kanal 5. Det är har ju även blivit Sveriges största utflyktsmål och varje år är det miljontals människor som vallfärdar hit för att handla billigt.

 

På Gekås i Ullared får du en ganska unik shoppingupplevelse. Butiken är gigantisk, närmare bestämt mer än 25000 kvadratmeter stor. Här kan man shoppa precis allt som behövs i ett hem och lite till. Och kanske det bästa av allt, priserna är fantastiskt billiga. Dessutom finns det en närliggande stugby och camping för den som vill stanna längre än bara en dag. Folk har alltså tagit sig till Ullared för att shoppa i alla tider men nu på senare tid har populariteten verkligen ökat brutalt. Antagligen är det på grund av just den tv-serie som vi tidigare nämnt men redan innan den sändes var det folk från Haparanda i norr till Ystad i söder som vallfärdade hit.

 

Men det är inte bara shoppingen som lockar, det finns massor av saker runt omkring, både underhållning och upplevelser. Inte långt ifrån varuhuset hittar du dessutom badstränder, fiskesjöar, golfbana, restauranger och flera andra saker man kan göra utflykter till. Tack vare denna strategiska placering så är det många som åker dit för att stanna både en och två veckor på semestern. Då kan man kombinera shoppingen med sol och bad, fiske, golf och alla andra härliga sommaraktiviteter som finns i närheten. En perfekt familjesemester i mångas ögon har det visat sig genom åren. Så varför inte prova du med? Men kom ihåg att det ska finnas plats i bilen för allt du ska ha med hem. Få kan motstå de låga priserna på varuhuset.

För dig som söker: , ,